Britannia Season 1

UK, London, Gravity House

Amazon Studios/Sky Atlantic

What we did

To supply multiple Avid Media Composer suites networked to a central Avid Nexis Storage Solution, all installed in our fully supported, serviced cutting rooms in the heart of Soho, London.

What we used

Our state-of-the-art facility on Gravity House Frith Street was home to the Britannia post-production team for several months. The team took over the fourth floor of the five-storey building, allowing them to work closely and efficiently together with little interruption.

Outcome

The editorial and VFX team had a very positive experience. David Dewar, the post-production supervisor, offered this great review: “I was delighted to be the first tenant at HyperActive’s new Frith Street location. Editing space needs to be practical, flexible and efficient, but it also needs to be home. HyperActive Frith Street is all that. The building is well organised and rooms can be grouped as needed, but there’s also space where a busy team can relax.

The location is great – close to everyone we work with in Soho and just steps off Soho Square. Services are exactly that: a knowledgeable engineering staff that is quick to respond, and a client care team that is always ready to help out. It was a real pleasure to find a new home away from home at HyperActive.”

We collaborated on

Related Projects

Live Point
Live Coverage/Systems Integration
Endometriosis Australia
Remote Production/Production Centres & Studios
Post Production
Seven Network
Live Coverage/Production Centres & Studios/Remote Production
Live Coverage/Speciality Cameras/Managed Services

Want to capture the action? Let’s talk.